stories of so-called reality

black holes & revelations

Previous Entry Share Next Entry
(no subject)
annie_izm
olen iloinen, ettei tekstitaidon koe ollut ihan pahimmasta päästä. ällään on ehkä mahkut, toivotaan parasta. omasta mielestäni suoriuduin kiitettävästi, mutta sitähän ei koskaan tiedä, mitä YTL on asiasta mieltä.

nyt oon puhki.

  • 1
Ääh, mua ärsytti koko sen kuus tuntia kun kaikki tehtävät oli niin tyhmiä D:

haha :D musta ne ei olleet tyhmiä, mutta ei mitenkään supervaikeita ainakaan. kun miettii esim viime vuoden villisorsa-juttuja niin kyllä mä suosiolla tuon otin mielummin.

Nojoo, totta. Mut jotenkin noi oli niin epämääräsiä tehtäviä mun mielestä. Olisin kaivannu vaikka kuva-analyysiä tai jotain edes puolinormaaleja aineistoja. Se argumentaatioanalyysin tekstikin oli niin selkärangaton että suututti :D Ja se moniäänisyystehtävän aineistokin, se pituuskin oli niin puuduttava. En tajua, eikö YTL oikeesti vois edes yrittää laittaa niihin jotain oikeesti mielenkiintosia tekstejä. /rant

знакомства для секса

(Anonymous)
Приветствую всех

Москва.

Тут надо посетить скучающим разного возраста, пола и ориентации,как девушки так и [url=http://www.mashki.ru/rules.php]транссексуалы москвы[/url]. Москва – город положительной нравственной и сексуальной свободы,хотите девочку - извольте,желаете что то пикантное - транссексуалы к вашим услугам. Проституция не законна,но это не мешает ей развиваться.Все [url=http://www.mashki.ru/rules.php]проститутки[/url] максимально здоровы и имеют привычку нередко проверятся, так что шанс схватить что-нибудь на память минимален.

С уважением ваш друг Олег

  • 1
?

Log in

No account? Create an account